国家开放大学2024年春《管理英语1》期末复习题.

2024年6月1922:19:24发布者:代写工作室 64 views 举报
总字数:约6206字
第1页

第2页

第3页

2024 年春管理英语 1 期末复习题

交际用语(单选题)

问题 1:

-_____________________ ?        -Nothing much.

选项:Why are you so late

选项:What’s up

选项:Can I help you

答案: What’s up

问题 2:

-Hello, I’m David Chen. Nice to meet you.        -_____________________

选项:Are you a teacher?

选项:Nice to meet you too.

选项:Very nice.

答案: Nice to meet you too.

问题 3:

-Hey, Derek, which do you think is harder to learn, marketing or designing?        -

_____________________

选项:It is the best design I have ever seen.

选项:Personally, I think designing is more difficult.

选项:I like it very much.

答案: Personally, I think designing is more difficult.

问题 4:

-Hello, Yang Lin speaking.        -________________

选项:I am Carol.

选项:This is Carol here.

选项:Do you know who I am?

答案: This is Carol here.

问题 5:

-______________ ?        -The round-trip air fare for a person is only $188.

选项:How much does the airplane cost

选项:How much does the trip cost

选项:What is the exact air fare

答案: What is the exact air fare

词汇与结构(单选题)

问题 1:

Hello, everyone. I’d like to ________ our new secretary to you, Melinda Smith.

选项:meet

选项:introduce

选项:welcome

答案: introduce

问题 2:

All of us are responsible _________ the baby’s safety.

选项:with

选项:to

选项:for

答案: for

问题 3:

He can ______________ good English.

选项:say

选项:speak

选项:talk

答案: speak

问题 4:

______the paperless management is widely used now, some important files are still kept as hard

copies.

选项:Although

选项:Because

选项:When

答案: Although

问题 5:

____me carefully, Can you ____________

选项:Hear…hear

选项:Hear…listen

选项:Listen to…hear

答案: Listen to…hear

问题 6:

How do I _______ the gym?

选项:arrive

选项:go

选项:get to

答案: get to

问题 7:

Although she felt ill, she _________went to work.

选项:still

选项:but

选项:also

答案: still

问题 8:

Shirley _____ a book about China last year but I don’t know whether she has finished it.

选项:wrote

选项:was writing

选项:has written

答案: was writing

问题 9:

Do not do anything _____ should go against his will.

选项:that

选项:which

总页数:8
提示:下载前请核对题目。客服微信:diandahome
下载的文档都包含参考答案
特别声明:以上内容(如有图片或文件亦包括在内)为“电大之家”用户上传并发布,仅代表该用户观点,本平台仅提供信息发布。